Menu Zavřít

Hlas zaměstnanců

11. 2. 2004
Autor: Euro.cz

Pavel Makovský, Roman Knaus

WT100

PRAHA (hž) - Zaměstnanci eBanky zvolili minulý týden své dva zástupce v dozorčí radě. Ze šesti kandidátů dostali nejvíce hlasů Pavel Makovský a Roman Knaus. Volba byla nutná po odstoupení zaměstnanci dříve zvolených členů dozorčí rady. Zástupci zaměstnanců mají tříletý mandát a doplnili počet členů dozorčí rady banky na šest.
Pavel Makovský působí v eBance od roku 2000. Prošel pozicemi manažer oddělení řízení obchodu občanů, podnikatelů a SME a manažer oddělení prodeje. V současné době je odpovědný za řízení interní i externí komunikace. Absolvent Filozofické fakulty UK oboru andragogika a personální řízení působil v letech 1997–2000 v IPB (ČSOB). Volný čas věnuje sportu a cestování.
Roman Knaus je v eBance od roku 1998. Postupně pracoval jako osobní bankéř a ředitel Klientského centra v Olomouci. V roce 2001 přešel do oblasti marketing a produkty a byl manažerem pro rozvoj a manažerem oddělení firemní finance. Teď vede oddělení distribuční kanály. Vystudoval Střední průmyslovou školu elektrotechnickou ve Frenštátě pod Radhoštěm se zaměřením na výpočetní a sdělovací systém. Nyní studuje Bankovní institut v Praze – obor komerční bankovnictví. Rád lyžuje a potápí se.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).