Menu Zavřít

HLÁSÍ ZMĚNU PREZIDENTA

23. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Coca-Cola

Největší světový výrobce nelakoholických nápojů, společnost Coca-Cola, oznámila, že v dubnu se jejím novým prezidentem stane dosavadní viceprezident Jack Stahl (46), který se zároveň ujme funkce provozního ředitele. Představenstvo ho zvolí na doporu čení nynějšího prezidenta Doug- lase Dafta, který se má stát předsedou představenstva.

Coca-Cola hodlá reorganizovat řídící systém: zakládá dvě nové jednotky, jednu pro řízení činnosti v západní Evropě a druhou pro aktivity ve střední Evropě a na Blízkém východě. Obě již mají své prezidenty. Západoevropské aktivity ve čtrná cti zemích bude z madridské centrály řídit José Nunez Cervera. Činnost v pětatřiceti zemích střední Evropy a na Blízkém východě bude z Vídně šéfovat Cem Kozlu. Představitelé firmy vysvětlují novou strukturu pro velkou Evropu snahou za jistit kvalitnější řízení jednotlivých podniků z místních center.

MMF24

Coca-Cola zahájí letos novou reklamní kampaň se sloganem „Coca-Cola enjoy“, který by měl nahradit známé motto „Always Coca-Cola“. Změna, jež přichází po sedmi letech a více než tisíci reklamních předchůdcích, je součástí agresivní strategie na pos ílení jména největšího světového výrobce nealkoholických nápojů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).