Menu Zavřít

Hudebník v čele

13. 3. 2002
Autor: Euro.cz

Kamil Obluk

EBF24

PRAHA (tpk) - Kamil Obluk (34) se od 1. března letošního roku stal ředitelem skupiny mediálních technologií ve společnosti Centron Systems. Tato skupina bude nabízet zákazníkům z nejrůznějších segmentů českého trhu řešení a technologie v oblasti profesionální audiovizuální techniky, telekomunikací a multimedií.
Obluk vystudoval Fakultu elektrotechniky na ČVUT se zaměřením na počítače, a to jak na hardware, tak software. Od září roku 1994 do února 1997 pracoval v české pobočce nahrávací společnosti PolyGram na postu produktového a marketingového manažera. V následujících dvou letech (1997 až 1999) působil jako prodejní a marketingový manažer ve firmě Expert & Partner engineering, která podniká v oblasti informačních technologií. Naposledy byl zaměstnancem společnosti Sony Broadcast & Professional Europe v České republice jako manažer prodejních kanálů a byl zodpovědný za mezinárodní prodeje v Polsku, Maďarsku, v Česku a na Slovensku.
Kromě toho se dlouhodobě věnuje hudbě (od nahrávání po promotion aktivity) a sedm let psal pro různé časopisy a noviny, jako například ComputerWorld, Rock & Pop, Mladá Fronta Dnes, Lidové noviny.
Kamil Obluk plynně hovoří anglicky (získal Advanced Business English Cambridge Certificate) a dále německy a rusky. Mezi jeho koníčky patří především hudba, kterou rád poslouchá i provozuje, neboť hraje na několik hudebních nástrojů. Dalšími jeho oblíbenými aktivitami je čtení knih a sledování filmů, zajímá se i o výtvarné umění.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).