Menu Zavřít

Hutnické zemětřesení

20. 9. 2006
Autor: Euro.cz

Mittal Steel Ostrava

CIF24

PRAHA (nad) - Společnost Mittal Steel Ostrava má nového člena top managementu. Ředitelem pro investice se stal Tomáš Telúch (40). Nově vznikající úsek bude mít na starost přípravu a realizaci investičních projektů celé společnosti a vytváření a rozvíjení investiční strategie firmy.
Telúch nastoupil do Nové huti, dnes Mittal Steel Ostrava, v roce 1989 jako zaměstnanec rourovny. Později se stal vedoucím Stieflovy válcovací tratě a od roku 2003 byl ředitelem závodu 15 – Rourovny. Vystudoval VŠB – Technickou univerzitu v Ostravě. Je ženatý a má dvě děti.
Změny nastaly také na postech ředitelů závodů. Odcházejícího ředitele závodu 4 - Energetika Milana Novotného nahradil Petr Hlinka, dosavadní vedoucí výroby závodu 4 – Energetika, ředitele závodu 5 – Doprava Karla Hýbla dosavadní ředitel závodu 14 – Válcovny Jiří Michálek. Ředitelem závodu 14 - Válcovny se stal Zdeněk Krupa, dosavadní vedoucí výroby Válcovny. Řízením závodu 15 – Rourovny byl pověřen Přemysl Hulicius, dosavadní vedoucí techniky Rourovny.

  • Našli jste v článku chybu?