Menu Zavřít

I správný slevový server je potřeba umět vybrat

10. 1. 2012
Autor: profit

S rostoucím počtem slevových serverů se objevují na internetu i negativní ohlasy na kvality jejich služeb. Nejdůležitějším faktorem pro nákup slevového voucheru se tak mimo srovnání výhodnosti nabídky stává i důkladný výběr slevového portálu a předchozí reference od zákazníků, případně doporučení od známého nebo kamaráda. Bohužel, ne všichni zákazníci se tímto pravidlem řídí.

Foto: Profimedia.cz

Začátkem dubna 2010 došlo na poli internetového nakupování v Čechách k hotovému zemětřesení. Na trh totiž vstoupily první slevové servery, které si rychle získávaly na oblibě. Bohužel, s rostoucím počtem slevových serverů a akcí se také začaly objevovat negativní ohlasy na poskytování některých služeb. Proto je dnes důležité si vybrat slevový server, který má pozitivní reference a již prokázal, že poskytuje kvalitní služby.

Nejvýhodnější je nakupovat na stabilním slevovém serveru s dobrou pověstí a s vysokou spokojeností svých zákazníků a obchodních partnerů. Doporučit lze také ty servery, za kterými stojí silná společnost. Je samozřejmé, že u kvalitních serverů naleznete i negativní reference, protože se nikdy nemůžete zavděčit všem. Negativních referencí však nesmí být moc a potom se takřka nemůžete spálit.

Seriózní slevové servery si také pečlivě vybírají své obchodní partnery. Proto se u těchto prověřených serverů nemusíte bát, že byste narazili na nějakou podvodnou slevovou nabídku. Například server Slevomat má takzvanou „garanci spokojenosti“ – pokud jste nebyli spokojeni, vrátí vám peníze.

MMF24

Než se vrhnete do nakupování slevových voucherů, vždy si důkladně přečtěte všechny informace, které jsou u slevové nabídky. Vyvarujete se tak následným nepříjemnostem s využití zakoupeného voucheru. Důležité si je také přečíst komentáře předchozích zákazníků, jak byli s danou slevovou akcí spokojeni. Jestli vám i přes přečtení všech informací není něco jasné, zeptejte se v diskuzi pod slevou, kde odpovídá přímo poskytovatel služby nebo fundovaný zaměstnanec slevového serveru.

Majitelé slevových poukázek si stěžují hlavně na to, že mají často problém s rezervací. Proto je důležité využít voucher co nejdříve a nenechávat vše na poslední chvíli. Případně pokud chcete využít voucher na konci jeho platnosti, je dobré si termín využití služby či odběr zboží zařídit co nejdříve po zakoupení. Seriózní obchodník se vám samozřejmě pokusí vyjít vstříc a nechá vás voucher využít i po skončení platnosti, ale udělá to pouze ze své vlastní dobré vůle.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).