Menu Zavřít

Jak jí a pije

29. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Martina Mannová, ředitelka společnosti Roland Berger - Strategy Consultants ČR

Kde obvykle obědváte?
Obvykle obědvám v restauraci, ráda večeřím doma.

Která je vaše oblíbená restaurace?
Je jich několik. Často a ráda navštěvuji Ambiente v Mánesově, Hanil ve Slavíkově a Sushi Bar ve Zborovské ulici.

Jakým pokrmům dáváte přednost?
Dle aktuální nálady: někdy guláši s pivem, jindy je to „exotika“ či vybrané speciality.

Jaké nápoje preferujete?
Vodu bez bublinek, Budvar, dobré víno, slivovici, Bohemia Sekt Brut.

Patří vaření k vašim hobby?
Vaření je pro mě vášní, relaxací a prostředkem k uzavírání hlubokých přátelství.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).