Menu Zavřít

Jen pro dospělé

28. 11. 2003
Autor: Euro.cz

Mixér

Ač často slýchám, že co je malé, je krásné, není tomu tak vždy. Na kulturistice asi láká, že výsledky vidí nejen odborník.
Jak na to? Poradí Ronnie na své internetové stránce. (Uveřejněné články nejsou návodné, píše tam Ronnie. Steroidy prý užívají tisíce mladých kluků a není fér, když dostanou od dealera pár ampulí a dál se o ně nikdo nestará.)
Překročit geneticky danou hranici růstu se doporučuje až po jednadvacátém roce života a alespoň pěti letech cvičení. A měli byste si být jistí, že jste vyzkoušeli všechny legální prostředky.
Zapomeňte na ramena, zapomeňte na tricepsy, zádové či prsní svaly, jediná dvě místa, která pro vás připadají v úvahu, jsou stehna a hýždě. Winstrol protřepat. Nepočítejte s tím, že vám to někdo píchne: je to jen na vás. Místo pro aplikaci musíte střídat. O winstrolu od chvíle aplikace nebudete vědět, nepocítíte zřejmě ani normu nebo superanabolon, ovšem takový sustanon bolí. Bolest je normální a patří k údělu kúry. Vnějším projevem je nepatrné i patrnější kulhání. Je mnohem menší zlo jít na kost, než to poslat do tuku.
Tak. Už netvrdíte „jsem naturál“, místo lékárny navštěvujete dealera, hystericky kontrolujete sterilitu jehel a obvoláváte kamarády, jestli ampule XY s bílou tečkou není náhodou falzum. Okolí si zvykne i na to, že kromě bicepsů máte oteklý také obličej. Víte, že oranžová jehla je tenčí než zelená a napíchnout nerv bolí. Ampuli napilovat, ne přepilovat. A děti jste stejně nechtěli.
Sustanon, Superanabolon, Deca-Durabolin, Naposim, Primobolan, také Winstrol, Oxandrolon, Omnadren a třeba Clenbuterol jsou léčiva. Léčí se jimi některé nemoci těla. Možná i jakási nemoc ducha. Nemusí souviset se sníženou inteligencí a už vůbec nepostihuje jen kulturisty.

CIF24

Vaše Marie Bladyová

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).