Menu Zavřít

Kandidát na šéfa

15. 12. 2005
Autor: Euro.cz

OVB Allfinanz

CIF24

PRAHA (tos) - Zástupcem šéfa největší finančně-poradenské firmy v České republice - OVB Allfinanz - se od ledna 2006 stane Martin Gardavský, který do října 2005 pracoval jako generální sekretář Asociace finančních poradců (AFIZ). Gardavský by měl podle zdrojů týdeníku EURO v budoucnu, pokud všechno půjde k oboustranné spokojenosti, společnost vést místo němce a již nyní má s vedením firmy dohodnuté postupné přebírání kompetencí. „Nastupuji v OVB na pozici dvojky. Mojí současnou prioritou je analyzovat, učit se a vstřebávat informace,“ uvedl pro týdeník EURO Gardavský. Důvodem, proč Gardavského OVB najala a počítá s ním ve svém čele,
V AFIZ byl Martin Gardavský na valné hromadě 8. prosince zvolen za OVB prvním místopředsedou. Druhým místopředsedou se stal Michal Pyšík z AWD. Prezidentem asociace zůstal i po valné hromadě jeho zakladatel, bývalý ministr a člen prezidia Komise pro cenné papíry Tomáš Ježek.
Asociace byla založena v prosinci 2002. Jejím cílem je rozvoj služeb na finančním trhu a zvyšování ochrany investorů. Členy AFIZ je v současnosti většina významných sítí finančních poradců v České republice, včetně již zmiňovaných největších firem OVB a AWD. Začleněny jsou i stovky samostatně působících poradců - fyzických osob.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).