Menu Zavřít

Kateřina Rýznerová, David Ešner, Denisa Brandwijková

4. 1. 2011
Autor: Euro.cz

Cushman & Wakefield

poradci

CIF24

Kancelářské oddělení společnosti Cushman & Wakefield posílili Kateřina Rýznerová a David Ešner. Rýznerová se stala členem týmu zastupujícího pronajímatele a kromě Prahy se bude zaměřovat i na regionální trhy. V oblasti nemovitostí má dlouholeté zkušenosti, které získala jak na developerské, tak konzultantské straně. K jejím zaměstnavatelům patřily společnosti CTP Invest, King Sturge a Prologis. Rýznerová vystudovala Fakultu sociálních věd na Karlově univerzitě a je absolventkou diplomatické akademie při Ministerstvu zahraničních věcí. K jejím zálibám patří literatura, jízda na kole, potápění a jachting.
Ešner rozšířil řady expertů na zastupování nájemců, kterým může kromě standardních služeb nabídnout také konzultace v oblasti projektového a stavebního managementu. V oblasti realit a stavebnictví se pohybuje od roku 2005, před nástupem do Cushman & Wakefield pracoval ve společnosti Knight Frank. Ešner vystudoval Fakultu architektury na ČVUT v Praze. Je absolventem London School of Public Relations. Ve svém volném čase se věnuje rodině, sportu a dobrodružné literatuře.
Novou členkou průmyslového týmu v pražské kanceláři je Denisa Brandwijková. Nastoupila do pozice industrial negotiator se specializací na malé obchodní jednotky a skladové jednotky. Brandwijková se v realitách pohybuje od roku 2004, kdy pracovala pro společnost Brandwijk & Partners. Vystudovala Technickou univerzitu v Liberci, obor textilní inženýrství. Mluví anglicky, německy a částečně i holandsky. Ve volném čase se věnuje cestování, tanci a hudbě

  • Našli jste v článku chybu?