Menu Zavřít

Když změny, tak velké

28. 7. 2005
Autor: Euro.cz

Paul Inman, Václava Jersáková, Peter Mitka, Sirshar Qureshi

WT100

PRAHA (hž ) - Ředitelem oddělení Auditorských a poradenských služeb společnosti PricewaterhouseCoopers (PwC) se začátkem července stal Paul Inman (39). Ve své nové pozici bude odpovědný za rozvoj oddělení v oblasti leasingu, finančních služeb a nemovitostí v České republice i v regionu střední a východní Evropy.
Inman má téměř osmnáctileté zkušenosti v oblasti auditorských služeb. V PwC působí od roku 1995. Vystudoval ekonomii na University of Warwick ve Velké Británii. V nedávné době se podruhé oženil, z prvního manželství má dvě děti. Ve volném čase rád cestuje, jezdí na kole nebo na lyžích.
Další jmenovanou ředitelkou je Václava Jersáková, která vede oddělení Poradenství pro lidské zdroje. Ta bude řídit skupinu odborníků zaměřených na pracovní pobyty v zahraničí (International Assignment Solutions), což zahrnuje poradenství nadnárodním společnostem ohledně vysílání zaměstnanců do zahraničí včetně souvisejících daňových otázek a sociálního zabezpečení, imigračních otázek a vedení mezd dodavatelským způsobem.
Jersáková je v PwC od roku 1993. Je vdaná a má tři dcery. Ráda čte nebo pracuje na zahradě.
Do pozice šéfa oddělení Poradenství při transakcích byl v PwC uveden Peter Mitka (37). Bude mít na starosti rozvoj poradenství firmám usilujícím o veřejné zakázky s důrazem na PPP projekty a veřejné služby nejen v Česku a na Slovensku, ale také v zemích střední a východní Evropy. Mitka pracuje v poradenské firmě od roku 2001. Je absolventem VŠE v Bratislavě. Hovoří plynně anglicky, česky a slovensky.
Posledně jmenovaným ředitelem v PwC je Sirshar Qureshi (35), který odpovídá za oddělení forenzních služeb. Poskytováním vyšetřovacích a forenzních služeb se zabývá již devět let a specializuje se na případy hospodářské kriminality. Ve jmenované společnosti se pohybuje od roku 1997, v roce 2001 posílil pražskou kancelář společnosti. Absolvoval University of Nottingham a volnné chvíle věnuje lyžování, hraje golf, kriket a badminton.

  • Našli jste v článku chybu?