Menu Zavřít

Klubový dům

28. 5. 2003
Autor: Euro.cz

Dárkem k desetiletému výročí bude nové zázemí

Přestože jsou oslavy desátého výročí otevření karlštejnského golfového hřiště plánovány na zářijové mistrovství klubu, již nyní dostanou členové klubu, příznivci karlštejnského hřiště i celá golfová veřejnost ten největší dárek k desetiletému jubileu - nový klubový dům.
Od roku 1996 se management hřiště snažil o výstavbu klubového domu na místě domku rozhodčích. Postupně vznikly tři projekty, z nichž až ten třetí vyhověl jak požadavkům Správy CHKO, tak i provozu hřiště. Samotná příprava i realizace stavby byla poté rychlá. V lednu loňského roku byly určeny podmínky studie, na jaře byla dokončena ve variantě odpovídající představám CHKO a v červenci padlo její definitivní kladné rozhodnutí. Během srpna byl vypracován projekt ke stavebnímu řízení a na stavební povolení, vydané koncem října, navázala ihned výstavba. Nové zázemí odpovídá nyní standardu 18ti jamkového klubového hřiště. V suterénu jsou umístěny šatny mužů a žen s vlastním sociálním zařízením a s kapacitou až 300 osob, caddie hal, toalety, restaurace a zejména relax - sauna, masérna, bazén a fitness.
Velká restaurace v přízemí zvýšila spolu s klubovým barem a konferenčním salonkem počet míst k sezení vysoko přes dvě stovky, nepočítaje v to dvě rozsáhlé terasy z jižní i severní strany objektu. Novinkou na karlštejnském hřišti velmi vítanou je možnost ubytování v podkroví objektu, kde jsou umístěny tři komfortní apartmány a dva dvoulůžkové pokoje.
Klubový dům se představí veřejnosti 8. června, kdy se na karlštejnském hřišti uskuteční turnaj o pohár prezidenta klubu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).