Menu Zavřít

Kolouch představenstvu

5. 10. 2005
Autor: Euro.cz

Martin Kolouch

KL24

PRAHA (nad) - Dosavadní výkonný ředitel oblasti finance Martin Kolouch byl dozorčí radou eBanky zvolen členem představenstva. V eBance působí od roku 2002.
Kolouch je absolventem Přírodovědecké a Filozofické fakulty UK Praha. Po absolutoriu pracoval jako ekonomický redaktor. V letech 1995 až 1998 působil v Komerční bance, v roce 1999 se stal senior konzultantem společnosti Deloitte & Touche, aby se v roce 2000 vrátil do Komerční banky na pozici ředitele odboru rozpočtu a plánování. Je ženatý a má syna. Ve volném čase hraje basketbal, volejbal a squash. Hovoří anglicky a rusky.
Představenstvo banky má v současné době pět členů, jimiž jsou Luboš Černý, předseda představenstva a generální ředitel, Petr Pištělák, místopředseda představenstva a výkonný ředitel oblasti marketing a produkty, Alexandr Borecký, člen představenstva a výkonný ředitel oblasti riziko, Martin Kolouch, člen představenstva a výkonný ředitel oblasti finance a Petr Řehák, člen představenstva a výkonný ředitel oblasti obchod.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).