Menu Zavřít

Komunikace jinak

23. 8. 2005
Autor: Euro.cz

Milan Dorko, Jana Fořtová, Adéla Kubíčková

PRAHA (nad) - V souvislosti s organizačními změnami došlo ve společnosti Mediatel i ke změnám personálním. Šéfem nového útvaru telemarketingu se stal Milan Dorko, ředitelkou komunikace byla jmenována Jana Fořtová a marketingovou komunikaci povede Adéla Kubíčková.
Pod vedení Milana Dorka patří oddělení Direct Marketing, Telefonní prodej Praha a Zákaznický servis. Dorko pracoval od roku 1988 v oboru telekomunikací, ve společnosti Český Telecom zastával řadu manažerských pozic. Od roku 2004 pracoval v ČSA jako ředitel SOJ CARGO. Milan Dorko hovoří anglicky a rusky. Je ženatý, má dvě děti a mezi jeho největší záliby patří fitness a výtvarné umění.
Jana Fořtová ve společnosti Mediatel prošla několika pozicemi, naposledy zastávala funkci ředitelky reklamy. Do nově vytvořeného útvaru komunikace přecházejí veškeré aktivity spojené s interní a externí komunikací společnosti. Fořtová pracuje ve společnosti Mediatel od roku 1991. Je vdaná, nejlépe si odpočine při dobré detektivce a příležitostně se věnuje pěší turistice.
Adéla Kubíčková dříve pracovala v nevládním sektoru jako vedoucí terénního programu DROP IN, jako tisková mluvčí Dětí Země a na humanitárních projektech v oblastech zasažených válečnými konflikty. V letech 2002 – 2004 byla manažerkou internetu vydavatelství Hachette Filipacchi 2000 a poté v marketingu TELE 2 manažerkou projektu retention. Kubíčková je matkou desetileté Barborky, mezi její záliby patří horolezectví, vysokohorská turistika a fotografování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).