Menu Zavřít

Konec výmluvám a začátek mluvení anglicky se blíží!

10. 9. 2018
Autor: Clocan Marketing

Lidský druh je mistrem ve vymlouvání se. Vymlouváme se na počasí, na únavu, na děti, na rodiče, na práci. Výmluvy nám leckdy zaberou více času, než by nás stála samotná aktivita, ze které se vymlouváme. Vymlouváme se a někdy se až tak moc nestane, například když se vymluvíme z účasti na večírku, po kterém by nás stejně bolela hlava. Potíž je, když se z výmluv stane životní styl, když nám jejich vinou začnou utíkat příležitosti.

Studium cizího jazyka je postiženo výmluvami velmi často a velmi intenzivně. Leckdy se není čemu divit, kdo by se dobrovolně hrnul do něčeho, co stojí čas a námahu a není po tom moc vidět výsledků. Ledaže byste na této planetě našli místo, kde se cizí jazyk, konkrétně nejžádanější z cizích jazyků, angličtina, učí sama od sebe a výmluvy zde není potřeba vůbec vymýšlet.

Najděte místo, kde vás skutečně rozmluví anglicky!

Máme pro vás dobrou zprávu, to místo nemusíte hledat na Britských ostrovech ani vedle Washingtonu. To místo, respektive ta místa, se totiž nacházejí poměrně nedaleko vás a není potřeba jezdit nikam do ciziny. Chcete vědět více o tom, jak spojit příjemné s užitečným? Týdenním pobytovým kurzem angličtiny s ENGLISHstay, který zaručuje pokrok i výsledky. Pobytem, který vás zcela vytrhne z běžného života a přenese do místa věnovaného výhradně vám a vašemu pokroku.

Kurz angličtiny ENGLISHstay

Zavřete oči a představte si, jaké by to bylo, kdybyste se místo odpoledního kurzu na druhé straně města párkrát týdně, ve třídě plné podobných vymlouvačů, mohli raději: plně koncentrovat na sebe a na svoje učení. Spolehnout se na to, že v rámci lekce neexistují hluché prostoje, ve kterých by vám utíkal čas a myšlenky. Těšit se na učení nejefektivnější formou – konverzací s rodilým mluvčím, systémem jeden na jednoho. Vědět, že vám nic neuteče a ani se nebudete to samé učit desetkrát, protože se celá lekce od první po poslední minutu vyvíjí zcela dle vašich potřeb. Mít jistotu, že vynaložené peníze a čas nezahodíte do koše, intenzita výuky je totiž přesně tak velká, jak velké jsou vaše možnosti a vaše ambice!

Celkem si na pobytovém kurzu s ENGLISHstay můžete užít více než 70 maximálně využitých hodin produktivního studia, které:

1. ani zdaleka nepřipomíná nezáživný dril, na jaký jste byli zvyklí
2. přináší okamžité výsledky a zlepšení z lekce na lekci
3. významně zvedá kvalitu a tempo vyjadřování i vaše konverzační sebevědomí
4. učí přímo v autentickém dialogu živou angličtinu s rodilým mluvčím 5. přímo za jízdy odhaluje slabé stránky, špatné návyky a chyby, pracuje s nimi a odstraňuje je

Pokud vás rozpaky svazují a raději byste na pobyt vyrazili s partnerem nebo s kamarádkou, přizpůsobíme se vám a vytvoříme z vás malou skupinku dvou studentů a jednoho lektora, který perfektně zvládne vést lekci tak, abyste oba byli neustále aktivní. Tato verze je pak i lacinější, protože jedna hodina vychází na úžasnou sumu 243 Kč!

Kurz angličtiny ENGLISHstay

WT100

Podívejte se, kde ve vašem okolí je nebližší možnost opravdu se konečně naučit anglicky.

Upozorňujeme na to, že tato forma studia je velice návyková! Po šesti dnech budete odjíždět domů na úplně jiné jazykové úrovni, než jste přijeli. Otevřou se vám nové obzory a budete si věřit. To vše bez výmluv a s radostí!


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).