Menu Zavřít

Konečně žena

9. 4. 2002
Autor: Euro.cz

Vladimíra Košturová

CIF24

PARDUBICE (ČTK) - Personální ředitelkou společnosti Paramo se stala Vladimíra Košturová, která naposledy pracovala ve společnosti Eurotel Praha. Pozice personálního ředitele nebyla obsazena od ledna poté, co na místo obchodního ředitele do Synthesie odešel Martin Kubů. Informaci o nové sedmačtyřicetileté ředitelce přinesl podnikový časopis.
Změně personálního ředitele Parama k lednu předcházela výměna generálního ředitele této rafinerie. Z Parama koncem minulého roku odešel na místo generálního ředitele chemičky Synthesia Martin Borovička, na jehož místo usedl bývalý generální ředitel Synthesie Jan Špaček. S Borovičkou do Synthesie na místo finančního ředitele odešel i finanční ředitel Jiří Perk, kterého v Paramu nahradil Josef Fanta.
Pardubické Paramo, které je součástí Unipetrolu, vytvořilo v roce 2001 podle předběžných nekonsolidovaných výsledků zisk před zdaněním 256,5 milionu korun, když o rok dříve hospodařilo se ztrátou 430 milionů korun. Tržby Parama přesáhly 5,5 miliardy korun, takže byly zhruba o miliardu nižší než v roce 2000.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).