Menu Zavřít

Krátce

12. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Ixtent

Společnost Ixtent jmenovala Romana Knappa do pozice obchodního ředitele. Ve společnosti pracuje od roku 2007 a má výrazný podíl na úspěšném překonání následků finanční krize. Roman Knapp je ženatý, má jedno dítě a ve volném čase se rád věnuje sportu a cestování.

Software AG

V září se sloučily společnosti IDS Scheer ČR a Software AG. V souvislosti s tímto proběhla změna organizační struktury a širšího vedení společnosti. Jiří Hejduk zůstává ve funkci jednatele společnosti a je nově rovněž viceprezidentem a hlavním představitelem společnosti Software AG v České republice. Obchodním ředitelem se stal Robert Baxa, Branislav Mikoláško působí v nové roli šéfa dodávek. Finanční ředitelkou se stala Martina Zimmermannová.

Media Bohemia

Partnerem mediální skupiny Media Bohemia se stal Karel Vágner, který se ujal i pozice ředitele národního obchodu mediazastupitelství Media Marketing Services. Zároveň bude zodpovědný za strategické řízení obchodní politiky firem, které skupina ovládá. Vágner přináší dlouholeté zkušenosti z vrcholných manažerských pozic v reklamě a marketingu – působil ve společnostech Unilever, Starcom, Ringier, Vltava Labe Press či Mladá fronta.

MMF24

AT Computers

Společnost AT Computers v průběhu léta výrazně posílila svůj tým specialistů pro značku Dell. Do společnosti nastoupil zkušený produktový manažer Tomáš Jirků, který stál u rozjezdu distribuce značky Dell v ČR již od května 2008, má tak se značkou již tříleté zkušenosti. Další významnou posilou je Jiří Rakušan, který dosud vedl brněnský obchodní tým společnosti 100 Mega.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).