Menu Zavřít

Krátce

11. 3. 2009
Autor: Euro.cz

Pinnacle mgr.

Novým finančním ředitelem realitní společnosti Pinnacle pro střední a východní Evropu se stal James Riddell (59), který pracoval přes 30 let v oboru financí. Jeho poslední pozicí byla funkce finančního ředitele pro Británii v realitní společnosti Hines. Riddell pochází ze Skotska, vystudoval práva na univerzitě v Glasgow.

Ringier ČR
Vydavatelství Ringier ČR sloučilo obchodní oddělení deníků a obchodní oddělení časopisů a on-line. Ředitelem nového oddělení se stává David Šaroch (35). Ten do vydavatelství Ringier ČR nastoupil v roce 2001. Od roku 2003 působil jako ředitel inzerce, obchodní ředitel časopisů a v roce 2007 byl jmenován obchodním ředitelem časopisů a on-line.

Profit
Novým šéfredaktorem podnikatelského týdeníku Profit se stal Petr Korbel (48), který ve funkci nahradí předchůdce Pavla Párala. Korbel vystudoval Vysokou školu ekonomickou, jako novinář postupně pracoval v denících Mladá fronta Dnes, Právo a v týdeníku Ekonom.

MMF24

Sdružení obrany spotřebitelů
Nové vedení má Sdružení obrany spotřebitelů (SOS), které patří mezi největší spotřebitelské organizace v Česku. Republikový výbor zvolil do funkce předsedy sdružení Radima Krejčího, který dosud působil jako právník brněnské kanceláře SOS. Mluvčím SOS byl zvolen pracovník tiskového oddělení SOS Jan Mišurec. Nahradil Ivanu Pickovou, která nadále povede oddělení vnějších vztahů SOS.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).