Menu Zavřít

Krátce

1. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Očkování ze Stance pro 200 dětí

Agentura Stance Communications podporuje UNICEF v České republice již několik let a ani loňský rok nebyl výjimkou. V rámci corporate social responsibility pomohla a nejen finančně zaštítila speciální kalendář s Patrikem Eliášem. Výtěžek z prodeje kalendářů putoval na očkování 200 dětí ze zemí třetího světa.

Centrum evropského formátu v Dobřanech

V Dobřanech u Plzně byl oficiálně odstartován projekt Západočeského materiálově metalurgického centra, které se má stát významným centrem aplikovaného výzkumu kovových materiálů v Česku. Ambiciózní výzkumné pracoviště společnosti Comtes FHT s rozpočtem 430 milionů korun bude podpořeno dotací z Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace ve výši 350 milionů korun. Výzkumné aktivity, zaměřené na materiálový výzkum a konkurenceschopné strojírenství, se v centru rozběhnou od poloviny roku 2012.

Nadace OKD opět podělí neziskovky

Nadace OKD letos rozdělí mezi neziskové organizace a obce zhruba 60 milionů korun. Speciálně se přitom zaměří na podporu chráněných dílen a dalších způsobů pracovní integrace hendikepovaných. Na tuto oblast má připraveno až deset milionů. Žádosti o grant přijímá nadace do 25. března, podrobnosti zveřejnila na internetových stránkách www.nadaceokd.cz.

  • Našli jste v článku chybu?