Menu Zavřít

krátce

29. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Pedersen & Partners

Personálněporadenská společnost Pedersen & Partners posílila svoji působnost v Česku. Do pozice manažera marketingu a komunikace v Praze nastoupil Mark Anderson. Mezi jeho hlavní úkoly patří rozvoj strategie sociálních médií a agenda komunikace a marketingu. Mezi jeho předchozí zaměstnavatele patří GE Money Bank či MediaKom. Do pozice senior consultanta přišel z firmy Microsoft David Hruška. Dříve působil též ve firmách Kapsch a Telekom Austria. Dalším senior consultantem je Daniela Nedvědová, která přišla z mezinárodní personálněporadenské společnosti. Pracovala též v Berlitz Schools of Languages.

Dun & Bradstreet

Obchodním ředitelem firmy Dun & Bradstreet se stal Otakar Vitásek. Má více než patnáctileté zkušenosti s obchodem a řízením značky, posledních deset let pracoval v pozici obchodního ředitele. Vitásek vystudoval Bankovní institut, obor finance a management.

MMF24

Asociace inkasních agentur

Tiskovou mluvčí Asociace inkasních agentur je Jana Tatýrková. Zkušenosti získala v jedné z největších inkasních agentur v pozici PR managerky a tiskové mluvčí. Dříve působila v obdobných pozicích v investiční skupině Natland Group či ve finanční skupině Fio. Vystudovala ekonomiku řízení lidských zdrojů.

Nokia ČR a SR

Marcus Störkel nastoupil do pozice ředitele společnosti Nokia ČR a SR. Nahradí Petra Kasu, jenž ze společnosti odchází po téměř sedmi letech. Störkel pracuje ve firmě již patnáct let, působil v regionu střední a východní Evropy v pozicích marketingového a obchodního manažera, v roce 2009 se pak stal ředitelem společnosti Nokia Maďarsko a v roce 2011 také Nokia Rumunsko.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).