Menu Zavřít

krátce

31. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Letecké opravny Malešice

Novým šéfem státního podniku Letecké opravny Malešice (LOM) se stal Roman Planička, který ve funkci nahradil dosavadního ředitele Jindřicha Plocha. Planička je zkušený manažer v oblasti leteckého průmyslu, v minulosti vedl restrukturalizaci firmy LET Kunovice, byl též viceprezidentem Technického úseku Českých aerolinií.

CET 21

Do pozice ředitele PR a komunikace společnosti CET 21, provozovatele kanálů Nova, Nova Cinema, Nova Sport, česko-slovenské MTV a portfolia on-line projektů, nastoupil Lubor Černohlávek. Přišel z vydavatelského domu Ringier Axel Springer, kde poslední tři roky působil v pozici šéfredaktora deníku Aha! a přidružených magazínů. Je absolventem Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze.

EBF24

Preciosa - Lustry

Největší český producent křišťálových svítidel Preciosa – Lustry jmenoval do nově vytvořené pozice obchodní ředitelky bytových svítidel Petru Macháčkovou (39). Absolventka oboru Mezinárodní politika na VŠE v Praze začala svoji kariéru jako obchodnice pro společnost Unex. V roce 2000 nastoupila do Preciosy, kde naposledy působila jako prodejce se zaměřením na Českou republiku a země střední a východní Evropy.

EP Energy

Energetická skupina EP Energy ustavila novou organizační strukturu. Novou pozici generálního ředitele obsadil Jan Špringl (33), finančním ředitelem je Marek Janča. Jmenováni byli také ředitelé jednotlivých segmentově zaměřených divizí EP Energy: ředitelem divize Těžba uhlí se stal Joachim Geisler, šéfem divize Teplo a elektřina Tomáš David, v čele divize Obnovitelné zdroje i divize Obchod a dodávka energií stojí František Čupr, divizi Obchod s uhlím a logistika vede Tomáš Novotný.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).