Menu Zavřít

Krátce

6. 5. 2005
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Příspěvek z Plzně Česká firma Inter-Informatics přispěla k úspěšnému prvnímu letu největšího civilního letadla světa Airbus A380. Inter-Informatics dlouhodobě spolupracuje s konsorciem Airbus v oblasti konstrukčních prací, v rámci různých programů navrhuje systémy interiérů pasažérské kabiny letadel.

Do Lince s Becherovkou Na přelomu dubna a května představila v rakouském Linzi agentura CzechTourism česká lázeňská střediska. V rámci doprovodného programu si návštěvníci zazpívali s folkovou kapelou, ochutnali lázeňské oplatky a bylinný likér Becherovku. Akci doplnily ukázky českého sklářského řemesla v ulicích Linze doprovázené vystoupením taneční skupiny v dobových renesančních kostýmech.

MMF24

Účtování po evropsku Společnosti IBM a SAP dokončily projekt transformace účetnictví Evropské komise. Nový účetní systém pro Evropskou komisi je vytvořený tak, aby poskytoval rozpočtovou a účetní transparentnost nezbytnou pro plnění moderních účetních standardů.

Benzin on-line CCS Česká společnost pro platební karty začala na internetových stránkách www.cenyphm.cz zveřejňovat denně aktualizované průměrné ceny pohonných hmot. Kromě průměrných cen nafty a naturalu 95 za předchozí den zde návštěvníci naleznou tabulky a grafy průměrných denních a měsíčních cen za celý loňský rok a za uplynulé období roku 2005.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).