Menu Zavřít

Krátce

18. 6. 2010
Autor: Euro.cz

Personální změny mgr.

Economia Vydavatelství Economia rozšiřuje svůj manažerský tým o dvě nové pozice publisherů. Publisherkou týdeníku Respekt se stala Adéla Pittsová, publisherem Hospodářských novin a týdeníku Ekonom bude od poloviny července Daniel Hort.

Náprstkovo muzeum Generální ředitel Národního muzea v Praze Michal Lukeš jmenoval do funkce ředitelky Náprstkova muzea asijských, afrických a amerických kultur v Praze Evu Dittertovou. Ta je v současnosti ředitelkou muzea v Chebu a předsedkyní Asociace muzeí a galerií ČR. Dittertová je absolventkou Filozofické fakulty UK.

CIF24

Deloitte Z české pobočky auditorské firmy Deloitte odešel vedoucí partner oddělení consultingu pro střední Evropu Petr Kymlička. Jeho nástupcem je Zbyněk Brtinský.

MCS Medical Software Systems CZ Německý výrobce softwaru pro zdravotnictví MCS založil pobočku v České republice. Stoprocentní dceřiný podnik MCS Medical Software Systems CZ bude sídlit v Praze a stane se ústředím pro aktivity v České republice. Do funkce jednatelky firma jmenovala Heidelinde Raabovou, která v koncernu MCS pracuje déle než 20 let, během kterých vedla několik poboček.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).