Menu Zavřít

Krátce

29. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

KL24

Komora auditorů ČR

Na dvacátém celostátním sněmu Komory auditorů ČR byl prezidentem zvolen opět Petr Šobotník. Prvním viceprezidentem komory se stal Ladislav Mejzlík, viceprezidentem Jiří Ficbauer. Předsedou dozorčí komise byl zvolen Josef Zídek a předsedou kárné komise Jiří Vrba. Komora registruje 1337 auditorů, 351 auditorských společností a 881 asistentů. Je členem Mezinárodní federace účetních (IFAC) a Federace evropských účetních (FEE).

Four Seasons

Generálním ředitelem hotelu Four Seasons v Praze byl jmenován Kanaďan René Beauchamp (54), ve funkci střídá Davida Barnese. Beauchamp není v Praze nováčkem, před odchodem do Four Seasons Provence ve francouzském Terre Blanche už řídil pražský hotel šest let. Většinu své kariéry působil v rodném Montrealu v Kanadě, kde absolvoval Institut de Tourisme et d’Hotellerie du Quebec. Pracoval i pro hotelové společnosti Loews a Westin International.

Hypoteční banka

Hypoteční banka, součást finanční Skupiny ČSOB, informovala o několika personálních změnách. Ředitelem nově vzniklého odboru úvěrová rizika a politika v Hypoteční bance se stal na počátku listopadu Vladimír Vojtíšek (32). Novým ředitelem regionální pobočky banky v Praze 1 byl v polovině listopadu jmenován Petr Svoboda (38) a vedením karlovarské regionální pobočky byl pověřen Pavel Dvořák (29).

  • Našli jste v článku chybu?