Menu Zavřít

Krátké zprávy

14. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Šance pro obec Marianka

Společnost XELLA CZ a XELLA Slovensko vyhlásila již třináctý ročník mezinárodní soutěže určené studentům vysokých škol se zaměřením na architekturu, techniku či umění. Návrhy odpovídající zadání „Kamenolomy s novou funkcí – Marianka“ mohou odevzdávat až do února příštího roku. O vítězi mezi mladými talenty rozhodne porota složená z odborníků v čele s architektkou Evou Jiřičnou.

Záda bolet nemusejí

Do České republiky vstoupila síť zdravotně-sportovních zařízení Kieser Training, která se specializuje na prevenci a léčbu bolestí zad. S tou se setkává celých 80 procent populace evropských zemí. Kieser Training přináší preventivní a terapeutický silový trénink, který má v západní Evropě čtyřicetiletou tradici, a nabízí řešení pro ty, jejichž bolesti způsobuje příliš slabé zádové svalstvo. První provozovna zahájila svoji činnost minulý čtvrtek v Praze.

MMF24

Mezi pračkami vede Whirlpool

Vítězkou Q testu spotřebitelů v sortimentu automatických praček se stala značka Whirlpool. Ať už jde o její známost, kvalitu a kupovanost, Whirlpool se na všech žebříčcích ocitl na příčce nejvyšší. Přitom pochopitelně právě ve známosti značky dosáhl nejvyššího percentuálního vítězství: v osobním dotazování to bylo 84 procent, v on-line anketě o pět procent méně. Trojici vítězů doplnily značky Bosch na druhém a Electrolux na třetím místě. Na slavnostním vyhlášení, které se uskutečnilo v rámci společenského večera Asociace podnikatelek a manažerek ČR v pražském hotelu Olympik 7. listopadu 2007, přijal ocenění marketingový ředitel společnosti Whirlpool CR Ján Živný z rukou předsedy pořadatelské organizace Spotřebitel.cz Petra Bryndy.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).