Menu Zavřít

Křídla V Celnici

24. 7. 2007
Autor: Euro.cz

ČSA

CIF24

Největší vlastní prodejní místo Českých aerolinií v pražské ulici V Celnici prošlo razantní rekonstrukcí. Díky většímu počtu přepážek se zrychlí odbavení zákazníků ČSA při nákupu letenek a zvýší se také jejich pohodlí.
V přízemí zrekonstruovaných prostor je nově umístěno šest přepážek pro běžné zákazníky, v horním patře naleznou třináct pultů držitelé zlatých a stříbrných karet věrnostního programu Českých aerolinií OK Plus, cestovní agentury a firemní klientela. „Interiéry prodejny mají zcela novou tvář. Design místnostní je laděn do korporátních barev ČSA – bílé s červenými a šedými doplňky. Nový moderní vzhled je inspirován létáním, například stoly a světla jsou ve tvaru křídla,“ uvedla tisková mluvčí firmy Daniela Hupáková. Prostor je celkově velmi vzdušný a je doplněn dynamickou grafikou.
Kromě největší prodejny v Celnici provozují ČSA další čtyři vlastní prodejní místa v České republice - v Praze na letišti Ruzyně, v Brně, Karlových Varech a Ostravě. I tyto prostory chtějí aerolinky postupně upravit ve stejném stylu.

  • Našli jste v článku chybu?