Menu Zavřít

Kytarista prezidentem

29. 4. 2004
Autor: Euro.cz

Pavel Vácha

ebf - tip - debata

PRAHA (nad) - Prezidentem Českého institutu interních auditorů byl na sněmu byl zvolen ředitel interního auditu T-Mobile Pavel Vácha (46).
Nově jmenovaný prezident je aktivním členem ČIIA od jeho založení v roce 1995. V letech 2000–2001 zastával pozici viceprezidenta ČIIA pro profesní praxi, vystupuje na odborných konferencích, působí jako lektor. V roce 1997 získal jako první zástupce ČIIA mezinárodní certifikaci Certified Internal Auditor (CIA) vydávanou Institute of Internal Auditors. Šéf auditorů pracuje v T-Mobile Česká republika jako ředitel interního auditu od roku 1999, kdy tento útvar založil. Je sekretářem Výboru pro audit Představenstva T-Mobile Czech Republic a předsedou komise pro hodnocení pracovních pozic.
Vácha absolvoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, obor technická analytická a fyzikální chemie. Je ženatý a má tři dcery. Jeho koníčkem je sport (košíková, lyže, cyklistika, in-line bruslení, jízda na koni) a hra na kytaru. Hovoří plynně anglicky a rusky, pasivně německy.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).