Menu Zavřít

Liberecko s novým vedením

13. 11. 2007
Autor: Euro.cz

VZP

ebf - tip - debata

Krajská pobočka Všeobecné zdravotní pojišťovny pro Liberecký kraj má nového ředitele. Stal se jím Jiří Benedikt (49), který uspěl ve výběrovém řízení mezi šesti dalšími uchazeči. Ve vedení krajské pobočky chce uplatnit své znalosti a zkušenosti získané v pozici krajského zdravotního rady pro Liberecký kraj a také z dalšího působení ve státní správě, během něhož se mimo jiné podílel na rozvoji elektronizace státní správy.
Benedikt působil od září 2003 jako krajský zdravotní rada Krajského úřadu Libereckého kraje. Je absolventem oboru radiokomunikace na Elektrotechnické fakultě Vysokého učení technického v Praze. Na Vysoké škole ekonomické v Praze absolvoval postgraduální kurz zaměřený na regionální rozvoj a vztahy k Evropské unii. V letech 1999 až 2002 byl členem Českého fóra pro informační společnost, kterému v posledních dvou letech předsedal. V dalších dvou letech byl členem kolegia ministra informatiky.
Jiří Benedikt hovoří anglicky a částečně německy. Zajímá se o výpočetní techniku a její uplatnění ve veřejné správě a management veřejné správy. Ve volném čase se věnuje fotografování a turistice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).