Menu Zavřít

Lidé a podniky

10. 9. 2018
Autor: Euro.cz

ČSOB. Dosavadní obchodní útvar Institutional Sales ČSOB Asset Management se stal součástí ČSOB Private Banking. Bývalý obchodní ředitel ČSOB Asset Management Jaroslav Rozehnal tak se svým týmem posílil útvar Wealth Office ČSOB Private Banking, zaměřený na exkluzivní investiční služby pro nejvýznamnější a nejmovitější klienty skupiny ČSOB.

bpv Braun Partners. Za marketing a komunikaci oddělení advokátní kanceláře bpv Braun Partners bude zodpovídat Sandra Kvasnicová. Před příchodem do bpv působila v mezinárodních i českých advokátních kancelářích, jakými jsou například DLA Piper LLP nebo Kocián Šolc Balaštík. Sandra studovala marketingovou komunikaci, PR a mediální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze a v současné době dokončuje studium práva na právnické fakultě.

CIF24

ABB ČR. Do pozice country communications director technologického podniku ABB ČR nastoupila Kateřina Pištorová. Poslední tři roky působila jako tisková mluvčí tuzemské divize Siemensu. V letech 2004 až 2015 pracovala pro velkoobchod Makro, naposledy v pozici manažerky komunikace. V ABB bude mít na starost řízení korporátní, marketingové i produktové komunikace. Seznam.cz. Kristýna Hořovská posílila PR oddělení Seznam.cz. Nastoupila do pozice PR specialistky a na starost bude mít komunikaci produktů a služeb, konkrétně oblast e-commerce, oborové služby (Sreality.cz, Sbazar.cz, Zboží.cz a další), CSR a HR. Kristýna přichází z týdeníku Marketing & Media, kde se věnovala zpravodajství z českého i zahraničního mediálního trhu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).