Menu Zavřít

Lidé a podniky

15. 7. 2019
Autor: Euro.cz

Savills Ben Maudling • head of key clients EMEA Stuart Jordan • managing director Czech and Slovak Republic Robert Pastuszek • finance & operations director Společnost Savills jmenovala Bena Maudlinga, který úspěšně založil a etabloval českou a slovenskou kancelář společnosti v Praze, do pozice ředitele pro klíčové klienty pro region EMEA v rámci oddělení regionál ního investičního poradenství. Ben bude střídavě působit v Londýně a Praze. Pro českou a slovenskou pobočku bude totiž i nadále pů sobit v poradenské pozici. Stuart Jordan byl povýšen do po zice výkonného ředitele Savills pro Českou a Slovenskou republiku. Současně ale bude stále působit jako vedoucí oddělení kapitálových trhů. Do pozice finančního a provozního ředitele byl povýšen Robert Pastuszek, jenž do společnosti nastoupil počátkem dubna letošního roku.

Diametral Česká společnost Diametral, výrobce laboratorních elektrotechnických pracovišť, má novou obchodní ředitelku.

Stala se jí Marcela Jarolímová.

Ve funkci střídá dosavadního ředitele Víta Majtáse, který se bude nadále zabývat agendou zahraničního obchodu. Marcela Jarolímová v týmu firmy působí už 16 let, doposud v pozici obchodní zástupkyně a vedoucí odbytu. Pro Diametral bude zaštiťovat zakázky zejména z oblasti technického odborného školství a průmyslu v České republice.

Arbes Technologies Arbes Technologies, dodavatel informačních systémů pro bankovnictví a finanční trhy, má nového HR ředitele. Martin Váša disponuje dvacetiletou zkušeností z oboru HR, a to převážně v prostředí informačních technologií.

Působil ve společnostech Ness Technologies a Your System a podílel se na rozvoji společnosti tesena/smart testing, specializované na testování softwaru.

CBRE Společnost CBRE rozšířila své portfolio kancelářských služeb zaměřené na coworkingová centra a flexibilní kanceláře.

Tento segment nově vede Lenka Hrudíková, která po roce působení v CBRE v oddělení Office Advisory & Transaction Services nastavuje v roli coworking and flexible office specialisty tuto zcela novou službu na realitním trhu.

Lenka před nástupem do CBRE pracovala devět let ve společnosti ExxonMobil.

SČMVD Na 28. valném shromáždění Svazu českých a moravských výrobních družstev zvolili delegáti členských družstev předsedu, představenstvo a kontrolní komisi svazu pro funkční období 2019-2023.

ebf - tip - debata

Předsedou SČMVD byl zvolen Rostislav Dvořák. Prvním místopředsedou byl zvolen Leo Doseděl, místopředsedou pro řešení problematiky družstev sídlících na území Čech Martin Beran a místopředsedkyní pro řešení problematiky družstev sídlících na území Moravy Jana Malá. •

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).