Menu Zavřít

Lidé a podniky

9. 3. 2020
Autor: Euro.cz

sscs Novým ředitelem marketingu a komunikace Stavební spořitelny České spořitelny se stal Ondřej Zahořík. Od roku 2018 zastával pozici manažera odboru marketingové komunikace ve společnosti ČEZ Prodej, kam vstoupil po dlouholetém působení v prostředí mediálních agentur PHD a Carat. Pracoval i ve vedení reklamní agentury Mark/BBDO.

Deloitte Legal Společnost Deloitte a její advokátní kancelář Deloitte Legal spouští iniciativu Telecommunications & Media. Jejího vedení se ujal zkušený advokát Václav Filip. iniciativa si klade za cíl soustředit se hlouběji na oblast telekomunikací a médií a rozvoj vztahů s klienty.

ProZAMS Předsedkyní správní rady nově založeného Sdružení pro zaměstnanecké stravování se stala Linda Nejezchlebová. Sdružení má za cíl propagovat zásady nutričně vyváženého jídla, bojovat za plnohodnotné obědy, podporovat kantýny i vzdělávat zaměstnance i zaměstnavatele.

Pomáháme školám k úspěchu ilona Urbanová je nově ředitelkou Pomáháme školám k úspěchu, obecně prospěšné společnosti zřízené a financované Nadací The Kellner Family Foundation. Projekt Pomáháme školám k úspěchu se pod jejím vedením rozšíří do stovky veřejných základních škol.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).