Menu Zavřít

LIŠKA V ČELE DOZORČÍ RADY

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Škoda Plzeň

Zástupce Konsolidační banky Jan Liška, který se na poslední mimořádné valné hromadě stal na návrh Soudkovy společnosti NERo novým členem dozorčí rady, byl zvolen jejím předsedou. Podle internetového výpisu z obchodního rejstříku je Jan Liška současn ě členem dozorčí rady Chemických závodů Sokolov a členem představenstva Ferony 2000.

Za kompromisní je možné považovat sestavu tří místo- předsedů dozorčí rady, protože každý z nich představuje jednoho z akcionářů. Místopředsedy byli zvoleni bývalý předseda, zástupce Investiční a Poštovní banky Karel Haushalter, zástupce Komerční banky Pavel Kalvoda a zástupce společnosti NERo Lukáš Soudek, syn bývalého generálního ředitele Lubomíra Soudka.

WT100

Dozorčí rada potvrdila představenstvo Škody Plzeň v původním složení z managementu firmy pod vedením současného generálního ředitele Jiřího Hlavici.

Tiskovým mluvčím Škody Plzeň, a. s., se po odchodu Davida Soukupa opět stal Karel Samec. V oddělení vnějších vztahů Škody Plzeň pracoval Samec již od roku 1995, ale po změnách provedených Soudkem odešel minulý rok do Tatry Kopřivnice a Škody L iaz. Souběžně se staronovou funkcí bude nadále tiskovým mluvčím Škody Liaz (Truck International, a. s.) a jejích dceřiných společností.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).