Menu Zavřít

Logos patří mezi nejprogresivnější zaměstnavatele

3. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Společnost Logos patří mezi nejdynamičtější zaměstnavatele v České republice. V anketě Progresivní zaměstnavatel roku 2006 obsadila druhé místo. V soutěži jsou oceňovány firmy s úspěšným vedením lidských zdrojů. Garantuje ji společnost Winterthur.

Hodnotícími kritérii jsou především motivace zaměstnanců, jejich rozvoj a vzdělávání.

MMF24

Logos působí v oblasti informačních technologií. Její úspěšná personální politika se odráží v minimální fluktuaci kvalifikovaných pracovníků. Ta je pouze pětiprocentní. „Díky plánům osobního rozvoje a zaměstnaneckým výhodám jsme během posledních dvou let snížili nežádoucí fluktuaci o 8 procent. Zároveň je naše oddělení lidských zdrojů schopno zajistit meziroční nárůst počtu pracovníků až o 40 procent a to na odborné úrovni, která je nezbytná pro udržení vysoké kvality služeb,“ říká ředitel společnosti Pavel Šťovíček.

Logos zvýšil během svého hospodářského roku obrat na 364 milionů korun. Od dubna 2005 do letošního března tak zaznamenal růst o víc než 41 procent. „Za naším dlouhodobým růstem stojí i naše úspěšná personální politika. Ta nám umožňuje zajistit pro naše klienty ty nejkvalifikovanější odborníky, na které se lze dlouhodobě spolehnout,“ míní Pavel Šťovíček.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).