Menu Zavřít

Magazín SOFFA poprvé v češtině!

17. 4. 2017
Autor: SOFFA

Tištěný dvouměsíčník SOFFA, kterým se inspirují čtenáři po celém světe, vychází poprvé v českém jazyce. Dvacáté vydání magazínu o inspiraci, designu, cestování, jídle, kreativních osobnostech a zajímavých místech se věnuje tématu Tajemství.

SOFFA je český lifestylový magazín, který vychází již čtvrtým rokem v online a tištěné verzi jednou za dva měsíce. Jeho obsah je především o inspiraci, o hledání krásných věcí v každodenním životě a o poskytnutí prostoru pro objevování toho nejlepšího ze světa současného designu.

SOFFA vychází z nadšení pro jedinečné interiéry, kreativní osobnosti, cestování, řemeslo a výborné jídlo. Každé číslo magazínu je tematicky zaměřeno a představuje originální obsah založený na autorské fotografii a textech. Magazín má 160 stran, je vytištěn na výběrovém 150g a 300g papíře a je distribuován po celém světě.

 SOFFA

Mimo tištěný magazín a online obsah (web s blogem, online vydání magazínu a sociální sítě) SOFFA nabízí kreativní workshopy s umělci a specialisty napříč řemesly, jako je například interiérový design, výroba z kůže ad. Na časopis navázaný SOFFA eshop nabízí kromě možnosti si objednat tištěné číslo a předplatné i řadu originálních SOFFA produktů: od plakátů po doplňky.

Dubnové číslo s tématem Tajemství si mohou čtenáři poprvé tištěné vychutnat nejen v angličtině, ale i v češtině!

Předplatné si můžete objednat ZDE

EBF24

 SOFFA

 SOFFA


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).