Menu Zavřít

Majitel Mattoni koupil projekt budovy v Praze za 400 milionů

3. 10. 2016
Autor: Green Point

Majitel Karlovarských minerálních vod Alessandro Pasquale koupil projekt kancelářské budovy Green Point v Praze. Napsal to dnes server E15.cz. Cenu server neuvedl, investice do budovy dosáhnou asi 400 milionů korun. Stavba má začít v březnu 2017. Podle dřívějších informací má mít objekt osm podlaží a sedm tisíc metrů čtverečních kanceláří. Karlovarské minerální vody vyrábějí nápoje pod značkou Mattoni, Magnesia či Aquila.

KL24

Pasquale podle serveru projekt nedaleko pražského Anděla koupil od skupiny soukromých investorů. Nové kanceláře v Green Pointu chce pronajímat, ale část prostor bude sloužit i společnostem z Pasqualeho skupiny. Budova má již stavební povolení, takže zahájení prací nic nebrání.

Green Point není Pasqualeho první realitní investicí, v roce 2012 již vložil peníze do českobudějovického kancelářského a obchodního střediska City Center, píše E15.cz. Serveru podnikatel řekl, že má v Praze rozpracované další realitní projekty a byty i komerční prostory bude stavět rovněž v Karlových Varech.
 Green PointPřipravované centrum Green Point je oblá stavba uprostřed vizualizace

Čtěte dále:

Staroměstská radnice projde rekonstrukcí, Praha hledá zhotovitele

PPF prodala nejvyšší pražskou budovu za 4,4 miliardy

V Tančícím domě je hotel. Nabízí luxusní nocleh a výhled na Hrad


  • Našli jste v článku chybu?