Menu Zavřít

Manažeři v radě

23. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Laurie J. Spenglerová, Terrence Valeski

ČELÁKOVICE (tpk) - CMC Graduate School of Business (CMC) před dvěma týdny oznámila, že Laurie J. Spenglerová a Terrence Valeski byli na schůzi správní rady CMC zvoleni novými členy. Oba členství přijali.
Spenglerová je zakladatelkou a ředitelkou společnosti Central European Advisory Group (CEAG), právní a poradenské společnosti se sídlem v Praze a kancelářemi v New Yorku a Londýně. CEAG je společnost poskytující komplexní služby se zaměřením na zavedení struktury a implementace investic v České republice – fúze a akvizice, joint ventures, smluvní výrobu, licencování technologií. Má rovněž zkušenosti s prostředím informačních technologií, telekomunikací a internetu. Klienty společnosti CEAG jsou nejen mezinárodní strategičtí a finanční investoři, ale i regionální a místní malé a střední podniky. Laurie Spenglerová, dříve právnička společnosti White & Case, působí ve střední a východní Evropě už od roku 1990. Absolvovala práva na Harvard Law School a studia Business Administration na Stanford University.
Terrence Valeski je generálním ředitelem společnosti Eurotel Praha. Vystudoval Liberal Arts na University of Arizona a v telekomunikačním průmyslu působí od roku 1994. Zpočátku pracoval pro Pacific Bell Mobile Services ve Spojených státech jako senior viceprezident a později jako prezident a generální ředitel. Po nějaké době přešel na místo ředitele marketingu mobilních telefonů British Telecomu, kde patřilo do jeho působnosti teritorium mimo území Velké Británie. Následně řídil několik telekomunikačních společností v Evropě: Telfort, Blu a BT Wireless v Holandsku a Itálii.
CMC Graduate School of Business byla založena v roce 1991 a zaměřuje se na poskytování kvalitního manažerského vzdělávání jak pro místní, tak mezinárodní společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?