Menu Zavřít

Michael Cianci, Fergus Cunningham

16. 9. 2009
Autor: Euro.cz

KPMG ČR mgr.

ebf - tip - debata

ředitelé
Do pozice director v oddělení vedení účetnictví a mzdové agendy byli ve společnosti KPMG Česká republika jmenováni Michael Cianci a Fergus Cunningham.
Michael Cianci v KPMG Česká republika pracuje od roku 1997. Zaměřuje se na pomoc zahraničním společnostem, které začínají podnikat v České republice, především realitním společnostem a hotelům. Cianci je absolventem Yaleovy univerzity a univerzity v Georgetownu. Je členem profesní organizace Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Svůj volný čas nejraději tráví s manželkou a dvěma dcerami. Je také vášnivým cyklistou.
Fergus Cunningham do KPMG Česká republika nastoupil v roce 2002 po pěti letech práce pro KPMG v Austrálii. Aktivně se zabývá profesionálním vzděláváním a školením zaměstnanců a angažuje se v zahraniční obchodní komunitě. Cunningham absolvoval univerzitu v Tasmánii, je členem australské profesní organizace účetních Institute of Chartered Accountants in Australia a akreditovaným mediátorem. Ve volném čase rád cestuje, fotografuje, objevuje nová města a zajímá se o mezinárodní kuchyni. Mezi jeho oblíbené sporty patří cyklistika a snowboarding.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).