Menu Zavřít

Místo propagace tajnosti

21. 8. 2003
Autor: Euro.cz

TV Nova Mgr.

MMF24

PRAHA (rek) - Až pět dnů před premiérou nové hry T-Mobile Renta v televizi Nova hodlají firmy, podílející se na pořadu, zveřejnit, oč vlastně běží. Mluvčí T-Mobilu Martina Kemrová projevila nevoli nad tím, že partneři již prozradili řadu informací.
Hra o roční až desetiletou měsíční rentu ve výši až sto tisíc korun se bude vysílat každou neděli od 21. září před Televizními novinami z nového digitálního studia Sazky, zřízeného jen pro tuto příležitost. Ta bude také prodávat stírací losy, kde kromě generální výhry bude možné získat další peněžní výhry a bonusy na dobíjení kreditů T-Mobilu na terminálech Sazky.
Sazka je nejen tvůrcem ale producentem nového pořadu na základě ve světě známého formátu Win for Life. Sázková společnost bude rovněž hradit veškeré výhry. „Je to hra Sazky, my se na ní nepodílíme,“ řekla týdeníku EURO Martina Kemrová a dodala: „Jsme jen partneři.“
Výkonná ředitelka CET 21 Libuše Šmuclerová odmítla uvést, kolik T-Mobile za své jméno v názvu pořadu zaplatí. Jak se ale v kuloárech říká, má se jednat o mimořádně významnou částku.
TV Nova hodlá propagovat pořad již od září a stejné záměry má podle ředitele PR oddělení sázkové společnosti Josefa Prouzy i Sazka. Všechny strany však hodlají bližší podrobnosti o propojení zúčastněných firem oznámit až na společné tiskové konferenci 16. září.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).