Menu Zavřít

Mluvčí povýšil

2. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Igor Přerovský, Lenka Rosolová

WT100

PRAHA (tpk) - Ředitelka reklamy společnosti Český Mobil Lenka Rosolová se rozhodla v březnu letošního roku opustit Oskarův tým. Na jejím postu ji nahradí Igor Přerovský (31), dosavadní ředitel firemní komunikace a tiskový mluvčí.
Rosolová se od roku 1999 ze své pozice podílela na budování společnosti Český Mobil a vstupu značky Oskar na trh. „Můj odchod není motivován ani přestupem do jiné společnosti, ani potřebou změnit obor. Tři a půl roku práce na značce Oskar byla pro mě skvělá zkušenost. Současně to bylo období pracovně velmi vyčerpávající,“ uvedla ke svému rozhodnutí Rosolová. „Chci si vzít delší dobu na oddych a zamyslet se nad dalším směřováním své kariéry. V nejbližší době mám v plánu více se věnovat sobě a svým zájmům, hlavně cestování,“ dodala.
Přerovský je součástí Oskarova týmu již od července 2000, kdy nastoupil na pozici senior manažera firemní komunikace a tiskového mluvčí. Před příchodem do Českého Mobilu pracoval na obdobných pozicích ve společnosti Aliatel a v České televizi. V letech 1993 až 1998 spolupracoval s Českým olympijským a následně s Českým paralympijským výborem v oblasti public relations a marketingu, podílel se na přípravách Olympijských a Paralympijských her v Lillehammeru 1994, Atlantě 1996, Naganu 1998 a Sydney 2000. Během let 1991 až 1993 působil v Japonsku.
Igor Přerovský hovoří anglicky, japonsky a rusky. Je ženatý, prozatím bezdětný. Pokud mu práce dovolí, rád se věnuje cestování, hudbě - v oblibě má zejména klasiky 20. století – a baví ho sport. S chutí si zahraje tenis, squash anebo golf, v zimě lyžuje.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).