Menu Zavřít

Na dráty už nejsme krátký

28. 8. 2002
Autor: Euro.cz

Rolf Bauer, Vladimír Beránek, Eva Pencová, Petr Kosík, Martin Hanták, Petr Čížek

PRAHA (hž) - Šroubárna Libčice (ŠLI), největší výrobce tažených drátů a spojovacích součástí, obsadila nově celý management tým. Finančním manažerem je Vladimír Beránek (31), personální manažerkou Eva Pencová (53), výrobním manažerem Petr Kosík (35), manažerem pro tuzemský prodej se stal Martin Hanták (37), manažerem pro export Petr Čížek (31) a jednatelem společnosti je Rolf Bauer (55).
Jednatel společnosti Rolf Bauer vystudoval podnikové hospodářství v Německu. Profesní dráhu zahájil roku 1974 ve Frieseke&Hoepfner GmbH v Erlangenu v řídících funkcích, naposledy jako vedoucí oddělení pro optimalizaci nákladů. Po šesti letech pokračoval ve společnosti FAG Kugelfischer Georg Schaefer AG, která převzala F&H, jako vedoucí odboru administrace a materiálového hospodářství. Od roku 1987 do roku 1996 pracoval pro FAG joint-venture jako jednatel firmy Elges GmbH v Bielefeldu. V roce 1997 přešel do firmy Minerva Boskovice, výrobce průmyslových šicích strojů Finanční manažer Vladimír Beránek absolvoval VŠE Praha. Svoji profesní dráhu začal v roce 1996 ve finančním poradenství. Naposledy působil jako finanční ředitel ve společnosti Altron. Hovoří anglicky. Je ženatý, má dvě děti. Mezi jeho koníčky patří cykloturistika, kolečkové brusle, automobily, hudba.
Personální manažerka Eva Pencová je absolventkou ÚSV, SVVŠ. Od roku 1973 působí ve ŠLI na různým pozicích. Hovoří německy, rusky, anglicky a latinsky. Mezi její koníčky patří řešení vědomostních a logických úloh, historie a historické mapy, četba a hudba. Výrobní manažer Petr Kosík absolvoval ČVUT Praha. Svou profesní dráhu zahájil jako vedoucí technik, od roku 1996 vedoucí provozu drátovna v ŠLI. Hovoří anglicky a rusky. Má dvě děti. Mezi jeho koníčky patří sport. Manažer tuzemského prodeje Martin Hanták vystudoval VŠ strojní a elektrotechnickou v Plzni, obor Technická kybernetika. Více než šest let působil v různých manažerských funkcích ve Šroubárně Žatec. Před odchodem do ŠLI pracoval jako vedoucí prodeje ve společnosti Kebek Chomutov. Je ženatý.
Manažer pro export Petr Čížek je absolventem VŠE v Praze obor mezinárodní obchod. Od roku 1993 působil jako manager různých segmentů trhu, podpory prodeje, marketingu, v roce 2000 asistent generálního ředitele První novinové společnosti. Hovoří německy, rusky, anglicky a částečně španělsky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).