Menu Zavřít

Na hladině komunikace

23. 7. 2002
Autor: Euro.cz

Tereza Lázenská

CIF24

PRAHA (tpk) - Dceřiná společnost mediálního koncernu Bertelsmann vytvořila samostatnou pozici tiskové mluvčí, na niž nastoupila Tereza Lázenská. Ve funkci bude mít na starosti nejen styk s veřejností a komunikaci s médii, ale také produkci firemních publikací či organizaci a realizační zajištění speciálních projektů.
Lázenská se narodila v roce 1978 v Praze. Vystudovala tamtéž Vysokou školu ekonomickou, na které získala titul inženýrky. Od roku 2000 do loňska pracovala jako marketingová manažerka v architektonickém ateliéru Megaron, v minulém roce potom přišla do nakladatelství BertelsmannSpringer CZ, kde zastávala post vedoucí edice katalogů časopisu Můj dům.
Tereza Lázenská je svobodná. Ovládá anglický a ruský jazyk a mezi její záliby patří hlavně fotografování. Ze sportu ji nejvíce baví plavání a aqua aerobic.
BertelsmannSpringer CZ je odborné vydavatelství, které již deset let působí na stavebním, dopravním a technickém trhu. Mezi vydávané tituly patří například časopisy Moderní byt, Můj dům, Mozaika, Trucker, Doprava a silnice, AutoRating, Supermoto, Technický týdeník a další.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).