Menu Zavřít

NASTOUPILI KLÍČOVÍ MANAŽEŘI

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Compaq ČR

PRAHA – Pražská pobočka společnosti Compaq Computer má dva nové členy top managementu. Marieta Gundová (32) nastupuje do pozice Finance and Administration Manager a Vladimír Dvořák (32) přichází do Compaqu na post Channel Sales/Marketing Manager. Oba budou přímými podřízenými Rudyho Kozaka, generálního ředitele Compaqu ČR.

Gundová přichází do Compaqu po sedmi letech strávených u společnosti Arthur Andersen Business Consulting, kde odpovídala za oblast finančního poradenství. Vystudovala mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Bratislavě. V postgraduálním studiu pokračovala v rámci CEAC ve španělské Barceloně. V letech 1997 až 1998 působila Gundová v Dallasu v centru Arthur Andersen Cost Management Competence Center.

Svoji profesionální dráhu započal Dvořák v roce 1991, když začal pracovat ve firmě Libra Electronics. Z původní pozice marketingového a nákupního ředitele se vypracoval až na místo ředitele poboček v Praze a Moskvě a vedl vývoj projektu Libra Shop – sítě poboček a zastoupení Libra.

MMF24

V roce 1996 přešel do společnosti ProCA, která je částí holdingu zahrnujícího Libra Electronics, jehož je Dvořák akcionářem. Je absolventem Západočeské univerzity v Plzni, Fakulty elektrického inženýrství.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).