Menu Zavřít

Natočte film!

10. 7. 2007
Autor: Euro.cz

Vodafone

CIF24

Společnost Vodafone, hlavní partner 3. ročníku Festivalu krátkých filmů Praha, připravila ve spolupráci s pořadateli festivalu projekt Vodafone Ultrashorts – krátké filmy v mobilních telefonech. Na webových stránkách www.dostanemevaskfilmu.cz nebo na portálu Vodafone live! jsou zatím k vidění tři krátké filmy od známých režisérů Michaely Pavlátové, Davida Ondříčka a Pavla Kouta, které si zákazníci mohou stáhnout do mobilu.
Vodafone a Festival krátkých filmů Praha dále připravily soutěž, ve které tři autoři nejlepších krátkých filmů získají odměnu tisíc eur. „Soutěžící mají za úkol vytvořit krátký, maximálně 80sekundový film a v období od 3. července do 30. září 2007 ho zaslat pomocí ftp nebo poštou na adresu Festivalu krátkých filmů Praha,“ uvedl tiskový mluvčí Vodafonu Jakub Hrabovský.
Všechna soutěžní díla budou od 1. srpna průběžně zveřejňována na webových stránkách www.dostanemevaskfilmu.cz. Tři výherní filmy budou vyhlášeny v rámci slavnostního zakončení festivalu a zároveň se stanou součástí kolekce Vodafone Ultrashorts. Třetí ročník Festivalu krátkých filmů proběhne 14. až 18. listopadu 2007 v pražském kině Světozor.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).