Menu Zavřít

Nejen skóre, i pohoda!

28. 6. 2005
Autor: Euro.cz

Řada hráčů si navzdory vedru v Cihelnách vylepšila hendikep

KL24

Jestli bylo při premiéře v Plzni-Dýšině vedro, pak druhý turnaj série Pioneer Investments Celebrity Golf Cup 2005 v Cihelnách potkala pekelná výheň. Výkony těch nejlepších ale odpovídaly ideálnímu golfovému počasí, vždyť vítěz kategorie 0-18,4 Jan Šmíd přinesl skvělých 76 ran a řada dalších hráčů si vylepšila hendikep. Co bylo ovšem nejdůležitější, v Cihelnách vládla v pátek 24. června úžasná pohoda. A tak turnaj, na kterém si zahráli i Marek Eben, Jiří Macháček, Ondřejové Trojan a Hejma a také slovenský herec Andrej Hryc, začínal časně dopoledne a poslední hráči odjížděli až krátce před setměním.
Většinu hostů pozdržela příjemná atmosféra, vystoupení půvabného houslového dua Femme Fatale, ale i raut okořeněný skvělými víny z Vinařství Bzenec. Neodolal jim ani golfista-elév Daniel Hůlka.
Z Astoria Golf Resortu Cihelny odjížděli spokojeni i ti, kdo tentokrát nehráli svůj nejlepší golf. Patřil mezi ně i Roman Pospíšil, generální ředitel titulárního partnera, společnosti Pioneer Investments. „Z dnešního skóre bohužel nadšený být nemůžu, ale jinak jsem velmi spokojen. I podruhé nám totiž vyšlo počasí a vůbec vše, co k turnaji patří. Musím se podívat do smlouvy s organizátory, jestli máme skutečně všechno tak dokonale ošetřeno,“ usmíval se chvíli poté, co dekoroval vítěze druhého turnaje série, která vyvrcholí 22. července na Karlštejně. Tam bude samostatně vyhodnocena i kategorie osobností.
Vítězi jednotlivých kategorií se v Cihelnách stali Jan Šmíd (0-18,4/GCBŘ), Martin Koníček (18,5-36/GCP) a Linda Vobořilová (ZK/GCBŘ). Nejdelší drive předvedl Radim Synek (GCNB/282 m), nearest to the pin byl Till Gartner (GCK) a speciální vloženou soutěž, nejlepší brutto výsledek na třech vybraných jamkách, ukořistil Roman Kumpošt (GCLI).

  • Našli jste v článku chybu?