Menu Zavřít

Nejúspěšnější právníci roku

13. 11. 2009
Autor: Euro.cz

Advokacie

MMF24

Soutěž o Právnickou firmu roku zná vítěze. Nejvíce cen v jednotlivých kategoriích včetně sekce Největší právnická firma získala kancelář Havel & Holásek, která si připsala celkově tři první místa a dvě nominace. Dva první posty a celkově nejvíce nominací v pětici nejlepších kanceláří zaznamenala advokátní kancelář White & Case. „Právníci z White & Case jsou zmíněni v kompletním žebříčku mezi pěti nejlepšími právnickými firmami v osmi oborech, což je historicky největší počet nominací v krátkých dějinách soutěže,“ říká organizátor soutěže a šéf společnosti epravo.cz Miroslav Chochola. Vítězové přebrali ceny z rukou ministryně spravedlnosti Daniely Kovářové, předsedy advokátní komory Martina Vychopeně a zástupců partnerů.
„Potvrdilo se, že s velikostí kanceláře je srovnatelná i její kvalita a že se české právní firmy vyrovnaly těm mezinárodním. Dokonce celkově sklidily více ocenění kanceláře domácí než mezinárodní, a to v poměru 7 : 4,“ uvedl Chochola.
Na hodnocení druhého ročníku soutěže Právnická firma roku se podílelo 65 advokátních kanceláří, čtyřicetičlenná skupina hodnotitelů složená ze zástupců firem a institucí působících v České republice a společnost epravo.cz.

Tab.: Právnická firma roku – výsledky: Právo obchodních společností včetně hospodářské soutěže Kocián Šolc Balaštík
Developerské a nemovitostní projekty Salans
Fúze a akvizice White & Case
Bankovnictví a finance PRK Partners
Telekomunikace a média Havel & Holásek
Pracovní právo Randl Partners
Veřejné zakázky Havel & Holásek
Duševní vlastnictví, informační technologie Dáňa, Pergl & Partneři
Restrukturalizace a insolvence White & Case
Řešení sporů a arbitráže Baker & McKenzie
Největší právnická firma v České republice Havel & Holásek

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).