Menu Zavřít

Notné posílení byznysmenů

4. 12. 2007
Autor: Euro.cz

Trask solutions

Konzultační a technologická společnost Trask solutions posiluje svůj obchodní tým o Jana Bajera (35), kterého jmenovala ředitelem pro obchod a vztahy se zákazníky. Spolu s ním do Trasku přišli také Tomáš Olexa (43) a Jan Macík (36), kteří budou působit na pozicích business development manager se zaměřením na finanční sektor.
Jan Bajer bude ve své pozici odpovědný za řízení obchodního týmu a tvorbu prodejní strategie. Do Trasku nastupuje po pětiletém působení v IBM, kde působil v IBM Software Group s odpovědností za segmenty banking, telco, utility a industry. Dříve pracoval jako vedoucí obchodního oddělení ve firmě BSC Praha, která se zabývá vývojem a implementací bankovních systémů. Jan Bajer vystudoval Strojní fakultu ČVUT v Praze. Je ženatý a mezi jeho koníčky patří vysokohorská turistika, lyže a golf.
Tomáš Olexa do Trasku přišel ze společnosti PosAm, kde pracoval v pozici account manažera se zaměřením na podnikové klienty. Je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze, oboru technická kybernetika a ve volném čase se věnuje cestování, rodině a své sbírce vín. Další posila obchodního týmu, Jan Macík, nastupuje do Trasku ze společnosti ADT Systems (nyní TEMPEST), kde působil v oblasti bezpečnosti jako obchodní konzultant se zaměřením na bankovnictví, pojišťovnictví a telekomunikace. Jan Macík má také dlouholeté obchodní zkušenosti získané ve společnostech Geac a Minerva, kde měl na starosti prodej ERP systémů. Vystudoval Fakultu strojní ČVUT Praha a ve volném čase se věnuje rodině, cestování, sjezdovému lyžování, cyklistice.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).