Menu Zavřít

NOVÁ FIRMA, NOVÍ KLIENTI

13. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Fabrika

Po osmi letech práce v PUBLICO Praha Public Relations & Lobbying a více než čtyřech letech v čele pražské pobočky této firmy Michaela Ridošová založila vlastní firmu, společnost Fabrika Praha Public Relations & Special Operations.

„PUBLICO Praha jsem opustila na základě vlastního uvážení a na funkci jednatele jsem rezignovala. Příčinou byla rozdílná koncepce v dalším rozvoji firmy, kdy mně více vyhovovalo volnější napojení na mateřskou agenturu a flexibilní organiz ační struktura založená na podpoře a rozvoji tvořivého potenciálu jednotlivce, uvedla Ridošová v rozhovoru pro týdeník EURO.

Vystudovala Vysokou školu múzických umění v Bratislavě (obor režie dokumentárních filmů). V letech 1985 až 1991 pracovala v podniku Slovenský film (Bratislava - Koliba). Od roku 1991 do roku 1994 byla zaměstnaná ve společnosti PUBLICO Pra ha jako korespondent v Bratislavě. Od roku 1994 do letošního roku byla jednatelkou a ředitelkou společnosti.

MMF24

Mezi nejvýznamnější klienty firmy patřily Nestlé, Hewllet-Packard a Alcatel Slovakia, Restituční investiční fond ČR, Boots Healthcare International, Creditanstalt Securities, Kemper International, Czipin & Partner, Philips ČR. Mezi klienty její nové firmy patří Bank Austria Creditanstalt, C&A, Daewoo Avia, Nationale-Nederlanden a Schiesser.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).