Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Další řada Oldmanova hitu, dokument o slavné americké fotbalistce nebo Lego Pixar

1. 9. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Apple TV+

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a ostatních platformách pustit v týdnu od 2. září?

Svatba roku

Australská superhvězda Nicole Kidman pokračuje ve své spolupráci s Netflixem a po filmu Rodinná aféra se objeví v mysteriózní minisérii Svatba roku. Příběh novinky tvůrkyně Jenny Lamii vypráví o Amelii Sacks, mladé dívce, která se má provdat za Benjiho Winburyho, dědice z bohaté nantucketské rodiny. V této rodině pevnou rukou vládne slavná spisovatelka Greer v podání Kidman. Když už má konečně dojít ke sňatku, najdou svatební hosté na pláži tělo. A tím začíná vpravdě poirotovský případ – všichni na svatbě jsou totiž podezřelí. Na povrch navíc vyplouvají další tajemství. Vezme si nakonec Amelia Benjiho? Vedle Nicole Kidman se v dalších rolích objeví Liev Schreiber nebo Dakota Fanning. 

Svatba roku na Netflixu proběhne 5. září. Zdroj: YouTube.com

Hope Solo vs. fotbal v Americe

Americká fotbalová brankářka Hope Solo patří do zlaté generace hráček, které udělaly z USA světovou jedničku na poli ženského fotbalu. Branku národního týmu strážila v letech 2000 až 2016 a za tu dobu vyhrála mistrovství světa a dvakrát přivezla i zlatou medaili z olympijských her. Vedle skvostné kariéry je ale její život plný i nejrůznějších průšvihů, za které byla několikrát zatčena. V otevřeném dokumentu Hope promluví o všech jeho aspektech a rozhodně si nebude brát servítky. 

Příběh slavné americké brankářky Netflix odvysílá 3. září. Zdroj: YouTube.com

Rebel Ridge 

Terry Richmond skončil v armádě a vrací se do svého rodného města, kde by rád pomohl bratranci, jenž skončil ve vazbě. Terry má připravené peníze na kauci, které mu ale po příjezdu neprávem zabaví místní policisté v čele s šerifem Sandym Burnnem. Naštvaný Richmond se vydává do boje se zkorumpovanými strážci zákona, v čemž mu pomáhá jistá Summer McBride. Dvojice brzy odhalí celé pozadí struktury místní policie a hodlá jejímu teroru učinit přítrž.

ebf - tip - debata

Nový akční thriller Netflix uvede 6. září. Zdroj: YouTube.com

Lego Pixar: Bricktone

Nemo, Dory, Úžasňákovi nebo Blesk McQueen. To jsou jen některé z postav slavného studia Pixar. No a nyní se všichni vrací v novém seriálu, kde je uvidíme v kostičkové podobě. V originálních příbězích je uvidíme čelit novým výzvám a nebezpečím. Na Úžasňákovi se znovu chystá zloduch Syndrom, Bleska čeká další závod a Dory se s Marlinem a Nemem vydává na novou cestu oceánem. Lego novinka navazuje na dřívější licencované projekty s kostičkovými motivy, v rámci větší produkce se pak jedná o první Lego spolupráci s Pixarem. 

Do Lego světa Pixaru na Disney+ zamíříme 4. září. Zdroj: YouTube.com

Slow Horses

Jeden z nejlepších seriálů z produkce Applu se vrací. Ve čtvrté sérii se zaměříme na příběh bývalého špiona Davida Cartwrighta (Jonathan Pryce), který se po konci ve službě pídí po kostlivcích ve skříni. Jednoho dne se mu povede odhalit tajemství, kvůli němuž mu hrozí nebezpečí. Do akce se proto vrací Jackson Lamb (Gary Oldman), který by měl Davidovi pomoct nejen se vztahem se synem Riverem (Jack Lowden), ale také s tajemným cizincem se zlými úmysly v podání Huga Weavinga…

Oldman se s další řadou Slow Horses na Apple TV+ vrátí 4. září. Zdroj: YouTube.com

Django

Po dvou dokumentech o Karlu Gottovi se úspěšná dokumentaristka Olga Malířová Špátová zaměřila na další českou hudební legendu. O frontmanovi slavného Olympicu Petru Jandovi natáčela v době, kdy slavil osmdesátiny a vedle toho šedesát let právě v čele Olympicu. Dokument o muzikantovi s přezdívkou Django sleduje jeho hudební kariéru, její vzestupy a pády, radosti a smutek a také Jandovu rodinu. Právě ta je středobodem jeho života, a proto ve filmu vystupují i Djangovi nejbližší. 

Na dokument o Jandovi se na Voyo můžeme těšit 2. září. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).