Menu Zavřít

Další nabídka streamovacích služeb: Dcera národa, V hlavě nebo novinka s Clooneym a Pittem

Včera
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Apple TV+

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a ostatních platformách pustit v týdnu od 23. září?

Příšera ze starého Soulu

Po skvělé první sérii se příběh mocné korejské příšery přesouvá z válečného roku 1945 do současnosti. Druhá řada sleduje vracející se hrdiny i nové postavy v boji s monstry, která připomínají ta válečná. Aby ale svoji bitvu s příšerami dokončili, musí mnohé obětovat. Zvládne to mistr Čang a spol.?

Do Soulu na Netflixu znovu zavítáme 27. září. Zdroj: YouTube.com

Filmová nadílka na Netflixu

Netflix na přelomu září a října znovu zaplní svoji videotéku dalšími licencovanými snímky. Těšit se můžeme na adaptaci videoherní série Hitman (pondělí), americký remake švédské klasiky Muž jménem Otto (úterý) a černou komedii podle skutečné události Medvěd na koksu (úterý). Druhá polovina týdne pak nabídne i druhý díl žraločího snímku Meg (neděle), a hlavně novou adaptaci Dungeons & Dragons (neděle).

MMF24

Nové filmy nabídne Netflix v průběhu celého příštího týdne. Zdroj: YouTube.com

V hlavě 2

Jeden z nejlepších pixarovských animáků se letos dočkal pokračování, jež se krátce po premiéře zařadilo mezi nejvýdělečnější filmy historie. Sequel sleduje čerstvou teenagerku Riley, které se v hlavě odehrávají různé emoce. A že jich je! Vedle tradiční Radosti nebo Vzteku se totiž objevuje Úzkost, která hrozí, že Riley změní. Jak tohle všechno dopadne?

Nového animáku se na Disney+ dočkáme 25. září. Zdroj: YouTube.com

Vlci

Jon Watts se po třech spidermaních filmech a jednom Star Wars seriálu vrhl na tvorbu vlastního celovečeráku s hvězdami Georgem Clooneym a Bradem Pittem. Ve Vlcích se jeden profesionální opravář upíše kšeftu, v rámci kterého má utajit jistý zločin. Jakmile se ale objeví další opravář s opačným cílem, uvědomí si oba, že aby přežili, budou muset spolupracovat. V novém filmu se kromě hvězdné dvojice objeví i herci Amy Ryan a Richard Kind. 

Clooney a Pitt se na Apple TV+ potkají 27. září. Zdroj: YouTube.com

Dcera národa

Streamovací služba Canal+ startuje tuzemskou produkci seriálem Dcera národa, který nám nabídne tak trochu jiný pohled na Národní obrození. Příběh Zdeňky Havlíčkové, dcery Karla Havlíčka Borovského, pojme nový projekt po svém. Zdeňka po skonu svého otce prochází složitým obdobím, načež se jí ujmou ti nejvýznamnější obrozenci a vytvoří kult Dcery národa. V hlavních rolích uvidíme Antonii Formanovou, Jiřího Langmajera, Vladimíra Javorského nebo Jana Vlasáka. 

První český projekt Canal+ uvidíme 29. září. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).