Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Emily znovu v evropské metropoli, Star Wars naruby nebo konec Grand Tour

8. 9. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Disney+, Lucasfilm

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a ostatních platformách pustit v týdnu od 9. září?

Emily v Paříži (Římě)

Emily se v Paříži v posledních dnech trápí. Jednoho dne ale do francouzské metropole zamíří jistý Marcello Muratori a Emilyina šéfka ji pošle na služební cestu do Říma. A jak už to tak ve Věčném městě bývá, propadne Emily Marcellovu šarmu. Při bezstarostných projížďkách na Vespě a prohlídkách všech římských památek navíc tak trochu zapomene na práci. Jenže, co když dorazí její nadřízená a požaduje nějaké výsledky?

Emily se do Říma vydá 12. září jedině na Netflixu. Zdroj: YouTube.com

Ángel Di María: Prolomená kletba

Fotbalová Argentina sice v posledních dvaceti letech uctívá Lionela Messiho, avšak nebýt některých jeho spoluhráčů, sotva by bělomodří zvládli vybojovat dva tituly z turnaje Copa América a jeden z Mistrovství světa k tomu. Messimu po celou dobu zdatně sekundoval Ángel Di María, který se z rodné země dostal do nejprestižnějších lig světa. A na kariéru rychlonohého středopolaře se zaměřuje i nový seriál, jenž sleduje jeho cestu do Evropy, kde začal v Benfice Lisabon, přes skvělé angažmá v Realu Madrid, výbuch v Manchesteru United až po vrchol kariéry v PSG. V dokumentu promluví sám Di María i řada jeho trenérů a spoluhráčů. 

Kariéru argentinského velikána Netflix představí 12. září. Zdroj: YouTube.com

Oškliví 

Tři sta let v budoucnosti společnosti vládnou přísné standardy krásy. Jistá Tally Youngblood (Joey King) se ale nucené plastické operaci vyhne a vyráží hledat svoji kamarádku Shay. Po cestě se setkává s dalšími mladistvými, kteří operaci odmítli a řadí se tak mezi „Ošklivé“. A právě oni mají být hybnou silou, jež se vzepře vládnoucímu režimu. Bude to ale stačit? Film vznikl podle veleúspěšného románu Scotta Westerfielda a ve vývoji byl dlouhých 18 let. Povede se mu odstartovat novou sérii?

EBF24

Do dystopické budoucnosti na Netflixu nahlédneme 13. září. Zdroj: YouTube.com

Rango

Chameleon Rango se dostane do westernového města Prach a brzy zjistí, že by v něm mohl udělat kariéru. Díky sérii lží a podvodů se stane šerifem a obyvatelé k němu vzhlížejí, že právě on vymýtí ve městě zločin. Co když ale ten jeho podvod vyjde najevo a všichni zjistí, že není pravý kovboj? Zvládne Rango v Prachu nadále fungovat?

Rango do nabídky Maxu přibude 13. září. Zdroj: YouTube.com

Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy

Po kostičkovém zpracování pixarovských filmů se dalšího přírůstku dočká i vesmír Star Wars. Chlapec Sig Greebling jednoho dne objeví starou jediskou relikvii a změní řád celé galaxie. Objevují se ewokští námezdní lovci, povstalecké stroje AT-AT, a dokonce i legendární Darth Jar Jar. V této nové galaxii není Luke Skywalker hrdina, ale plážový povaleč, Vader nosí bílou zbroj a Rey propadla temné straně Síly. Zvládne Sig za pomoci Jedie Boba dát celou galaxii do pořádku? Nový čtyřdílný seriál nabídne mimo jiné hvězdné dabingové obsazení v čele s veterány Ahmedem Bestem a hlavně Markem Hamillem.

Změny ve Star Wars galaxii na Disney+ uvidíme 13. září. Zdroj: YouTube.com

Grand Tour: One for the Road

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se stali globálními hvězdami díky sérii Top Gear, zásluhou které se fanoušky aut staly miliony lidí po celém světě. Po konci v Top Gearu přešli na Amazon a začali s projektem Grand Tour. No a ten nyní zakončují šestou řadou. Po společných dvaadvaceti letech za volantem vyráží trojice na poslední jízdu, při které přejedou desítky kilometrů v poušti. Závěr se určitě neobejde bez slz, rozhodně pak bude trojice vzpomínat i na všechno dobré a zlé. 

Legendární trojice na svou poslední jízdu zamíří 13. září na Amazon Prime Video. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).