Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Furiosa, Emily se vrací do Paříže nebo anime Rick & Morty

11. 8. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Warner Bros.

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 12. srpna?

Emily v Paříži

Emily při své poslední návštěvě evropské metropole pomohla dvojici Camille a Gabrielovi zdánlivě vybojovat Michelinskou hvězdu pro jejich restauraci. Když následně Gabriel požádal Camille o ruku, myslela si, že je mezi ní a majitelem restaurace konec. Camille ale ze svatby vycouvala, a tak se vztah mezi Emily a Gabrielem může obnovit. V nové řadě se Emily navíc vypraví i do dalších evropských měst. Klapne jí to konečně s Gabrielem?

Emily navštíví Paříž znovu 15. srpna. Zdroj: YouTube.com

Jednotka všedního nasazení

Mike McKenna (Mark Wahlberg) se po letech setkává se svou dávnou láskou Roxanne Hall (Halle Berry). Uchvácen její krásou okamžitě kývne na špionážní misi, a to i přesto, že se jinak věnuje stavaření. Mike ovšem netuší, že tímto rozhodnutím se dostává do nebezpečného světa tajných agentů. Je vůbec v takovém prostředí bez zkušeností možné přežít?

Wahlberg & Berry zamíří na Netflix 16. srpna. Zdroj: YouTube.com

Rick & Morty: Anime

Rick a Morty jsou jedním z největších fenoménů posledních let. Seriál, který sleduje nesourodou dvojku dědečka s vnukem, jež cestují prostorem a časem, byl pro Adult Swim trefou do černého. Nyní pak přichází anime verze, v níž bychom měli vidět podobné příběhy jako v originálu, ovšem s typickou japonskou animací a jejími možnostmi.

Start nové verze Ricka s Mortym je na Maxu plánován na 16. srpna. 

Furiosa: Sága šíleného Maxe

Bezmála osmdesátiletý režisér George Miller nezpomaluje a nadále hodlá pokračovat ve své sérii o šíleném Maxovi. V posledním filmu z tohoto univerza se zaměřil na příběh původu imperátorky Furiosy (Anya Taylor-Joy), která je vedle Maxe hlavní postavou filmu Zběsilá jízda z roku 2015. Novinka sleduje Furiosin únos z ráje skupinou nájezdníků pod vedením Lorda Dementa (Chris Hemsworth), dále pak první setkání s bandou okolo Immortan Joea nebo její první velkou lásku. Vše doprovází tvrdá hudba, groteskně vypadají vozidla, galony benzinu a velké ohňové show.

Furiosa se z Pustiny na Max přižene 16. srpna. Zdroj: YouTube.com

Jackpot!

John Cena má v poslední době napilno. Objevil se v akční komedii Argylle, dokončuje druhou řadu Peacemakera a ztvárnil zkrachovalého herce ve filmu pro Amazon zvaném Ricky Stanicky. Spolupráce s Amazonem mu sedla, proto se vrací i v Jackpotu! Nový snímek nás vezme do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy je v Kalifornii vyhlášena nová loterie – pokud někdo zabije předcházejícího vítěze, připadne mu legálně získaná výhra. Loterii vyhraje jistá Katie a okamžitě po ní jde půlka L.A. Na scéně se ale objevuje hrdinný bijec Noel, který chce Katie z nějakého důvodu zachránit. Dá se mu ale věřit?

Cena vyhraje Jackpot 15. srpna na Amazon Prime Video. Zdroj: YouTube.com

Pochybná dohoda

Andrew Yancy (Vince Vaughn) býval špičkovým detektivem v Miami, pak ale o svůj flek přišel a byl poslán dělat inspektora restaurací. Při jedné rutinní akci Andy objeví lidskou ruku a pustí se do vyšetřování vraždy. Případ je ale poněkud komplikovaný a podivný – figuruje v něm například pološílená opice. Andy je každopádně zkušený a hodlá se v této krimikomedii dobrat konečného výsledku. 

Vince Vaughn si další seriál střihne 14. srpna. A to jedině na Apple TV+.

EBF24

Dunaj, k vašim službám 

Tuzemský seriál Zlatá labuť nedávno po třech řadách skončil. Pokud se vám ale zalíbily příhody Petra Kučery a jeho rodiny během prvních let Protektorátu Čechy a Morava, zkuste slovenskou verzi. Dunaj, k vašim službám, který mimochodem na Markíze stále pokračuje, sleduje rovněž bohatou rodinu Kučerových, akorát na počátku existence Slovenského štátu. A jelikož se seriál dočkal více dílů, má také prostor pro větší budování příběhu. V hlavních rolích účinkují Kristina Svarinská, Emil Horváth ml., Tomáš Maštalír nebo Zdena Studénková. 

Slovenská verze Zlaté labutě odstartuje na Voyo 12. srpna. 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).